Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Πώς ο manager «χτίζει» θετική εικόνα

Πώς ο manager «χτίζει» θετική εικόνα
Η σημασία των επαφών σας με επιτυχημένους ανθρώπους και της θετικής ψυχολογίας στις συναντήσεις μαζί τους, ο ρόλος της εμφάνισης σας, ο αυτοσεβασμός και τα προσωπικά επιτεύγματα, είναι ο δρόμος για να επιτύχετε ως Μάνατζερ.
Απαιτείται, συνεχή προσπάθεια για να χτίσετε αυτή την θετική εικόνα. 
5 Συμβουλές επιτυχίας:
1.Να είστε περήφανος για τον εαυτό σας. Κάντε μία λίστα με τις ικανότητες και τα επιτεύγματά σας, περιλαμβάνοντας τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σας. Κοιτάξτε μετά αυτήν την λίστα σαν να είσαστε κάποιος άλλος. Ποτέ μην αμφιβάλλετε για την αξία σας και τις ικανότητές σας, έτσι δεν δίνετε την εντύπωση και το δικαίωμα ή να αμφιβάλουν για εσάς και να σας αμφισβητούν οι άλλοι.
2.Να πιστεύετε ότι είστε άξιοι και με τις ικανότητές σας, μπορείτε να επιτύχετε τα πάντα. Θα δείτε ότι, με τον τρόπο αυτόν, οι πιθανότητες να το επιτύχετε είναι πολύ μεγαλύτερες. Αν και οι άλλοι πιστεύουν ότι θα τα καταφέρετε, τότε έχετε κερδίσει ήδη την επιτυχία.
3.Να ντύνεστε έτσι ώστε να δείχνετε ότι είστε επιτυχημένοι. Η εμφάνιση στον άνθρωπο έχει σπουδαία σημασία. Αν θέλετε οι άλλοι να σας σέβονται, πρέπει να φαίνεστε σαν ένα άτομο που τού αξίζει ο σεβασμός.
4.Να είστε θετικός. Διαγράψτε από το λεξιλόγιό σας αρνητικές εκφράσεις και αντικαταστήστε τις με το «θέλω» και «μπορώ». Οι άνθρωποι που διαθέτουν ενθουσιασμό έχουν μεγαλύτερη δύναμη να κινητοποιήσουν αυτούς που είναι γύρω τους.
5.Να συναναστρέφεστε με επιτυχημένους ανθρώπους. Η επιτυχία είναι κολλητική. Το να είστε παρών στο κατάλληλο μέρος, την σωστή ώρα, θα σάς δώσει θετική εικόνα και θα κάνει το όνομά σας γνωστό. Ζώντας κοντά σε επιτυχημένους ανθρώπους, θα είσαστε σε εγρήγορση και ενεργητικότητα. Αν βρεθείτε σε δύσκολη θέση κοιτάξτε τί κάνουν αυτοί και αντιγράψτε τις μεθόδους τους. Πρέπει μαθαίνετε από αυτούς που έχουν ήδη επιτύχει.