Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΠΩΛΗΣΕΙΣ & MARKETING

ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Κάθε νέο προϊόν ή υπηρεσία χρειάζεται υποστήριξη από ένα σχέδιο marketing που θα του εξασφαλίζει μια καλή απόδοση και καλύπτει την αντίστοιχη επένδυση σε χρόνο και χρήμα.
Στόχος των επιχειρήσεων μας είναι ο εντοπισμός και η ικανοποίηση των ανθρωπίνων και κοινωνικών αναγκών και σκοπός της η ικανοποίηση των αναγκών του επιχειρηματία με επικερδή τρόπο.
Ο έμπειρος marketer, δίνει στον επιχειρηματία, εμπεριστατωμένη ειδική μελέτη, στρατηγικής, στόχευσης, χωροθέτησης και μεθοδικής ανάλυσης της αγοράς.
Οι έμπειρος marketer γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς, μπορούν πολύ εύκολα να αντιληφτούν τις επιμέρους ανάγκες του επιχειρηματία και να του παρέχουν τα εργαλεία εκείνα, που έχουν ως αποτέλεσμα το γρήγορο και εύκολο κέρδος:
  • Με την παραγωγή δραστηριοτήτων άμεσου marketing  προώθησης πωλήσεων, της χρήσης του internet και των νέων μέσων στην επικοινωνία.
  • Με την μεθοδική έρευνα και την προσεκτική ανάλυση του βαθμού χρήσης της μάρκας (brand) καθώς και της ηγετικής παρουσίας και του βαθμού ωριμότητας της επιχείρησης  στην αγορά.  
  • Με το “connect marketing”, “digital marketing”, “blog marketing”,  “word of mouth marketing”, “ιστολόγια” και “e-marketing” πληροφορούμε, πείθουμε, υπενθυμίζουμε και ενισχύουμε τη θέση της επιχείρησης στην αγορά.
  • Η διαφήμιση για την επιχείρηση είναι επένδυση που φέρνει αύξηση των πωλήσεων και κατά συνέπεια  αύξηση των κερδών.